پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳ ۲۱:۰۸ ۸۳۵ بازديد
تاس كباب غذايي صد درصد ايراني است اما هنوز نمي دانيم كه وجه تسميه تاس همراه كباب از كجا آمده و چه كسي براي نخستين بار تاس كباب پخته است. اين غذا تا سه دهه پيش از اين در فهرست بلند بالاي غذاهاي كدبانو بود اما با هجوم تدريجي غذاهاي آماده و فوري آرام آرام از فرهنگ غذايي خانواده ها محو شد و امروزه مي رود تا فقط نامي از اين غذا در اذهان باقي بماند. تاس كباب هم با گوشت تهيه مي شود و هم با مرغ و اين بستگي به ذايقه شما و اهل خانه دارد.
به ادامه مطالب برويد