يكي از غذاهاي مورد توجه ما ايراني ها كباب مي باشد . حال غداهايي مختلف و با نام هاي مختلف به شكل كباب در آمده و بسيار مورد توجه مردم ما قرار گرفته است . گاهي با شنيدن نام كباب همگان به ياد كباب چرب و دوغ و ... مي افتند به همين خاطر امروز بر آن هستيم كه آموزش درست كردن يكي از انواع كباب يا تاس كباب را در اختيار شما قرار دهيم و آرزو كنيم از خوردن اين غذا لذت ببريد .
مواد لازم براي آشپزي
براي چهار نفر
گوشت: يك كيلو
سيبزميني: نيم كيلو
پياز درشت: چهار عدد
خودفرنگي: به مقدار لازم
گرد سماق: يك قاشق
رب گوجهفرنگي: به مقدار لازم
روغن: كمي
نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار كافي
گوجهفرنگي: چهار عدد
طرز تهيه تاس كباب:
ابتدا بايد اشاره داشت كه بسته به ميل خود ميتوانيد در تاس كباب، سيبزميني را به صورت پخته، به همراه گوشت آماده كنيد و يا اينكه جدا سرخ كنيد و در پايان آن را روي غذا بريزيد.اما طرز تهيه اين غذا، شما ابتدا بايد گوشتها را ورقه كنيد، سپس پياز را حلقه كنيد، ته قابلمه يك ورقه پياز بچينيد، روي آن گوشت بريزيد و دوباره پياز بگذاريد و رويش دوباره گوشت بگذاريد. در ظرف ديگر با رب گوجهفرنگي، نمك، فلفل و زردچوبه و كمي آبجوش و مقداري روغن يك سس غليظ درست كنيد و داخل ظرف بريزيد تا جوش بخورد، همين جوش خوردن باعث ميشود كه پيازها له شود و آب اين خوراك بسيار غليظ شود، پس از اينكه چنگال را در گوشت فرو برديد و متوجه شديد كه گوشت پخته شد. خوراك شما آماده است، در اين هنگام، سماق را روي خوراك بريزيد و گوجهفرنگيها را هم داخل قابلمه بريزيد تا چند دقيقه جوش بخورد، حال اين خوراك آماده است، داخل ظرف بريزيد و با نخودفرنگي پخته و سيبزميني سرخ شده آن را تزيين كنيد. اين غذا را در صورت تمايل هم ميتوانيد با برنج و هم با نان ميل كنيد.